SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

HÍREK, AKTUALITÁSOK

Éves Gyermekvédelmi Tanácskozás

Intézményünknél 2023. február 28-án megrendezésre került az éves gyermekvédelmi tanácskozás a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat szervezésében. A tanácskozást Dr. Melis János címzetes főjegyző úr nyitotta meg köszöntő beszédével, majd Tóth Tamásné a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője mutatta be az intézmény megújult működési – szervezeti felépítését.

Tovább olvasom »

Nőnapra kerékpárbiztonság

Nőnap alkalmából 2023. március 8-án 9:30-tól kezdődően a Szarvasi Rendőrkapitányság jóvoltából, Petruska László rendőr százados és Jankovszky Dávid polgárőr által Bikesafe kerékpár regisztrációra került sor a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központban.

Tovább olvasom »

Adománybörze 2023. 02. 07.

2023. február 7-én a fagyos téli idő ellenére szép számú érdeklődő jelent meg a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata által rendezett adománybörzén.

Tovább olvasom »

Lelki Akadémia 2. előadás

2023. február 14-én, délután 17 órakor a Szarvasi Család-és Gyermekjóléti Központ nagytermében teltház előtt tartotta meg Dr. Gőgh Edit neurológus-, pszichiáter, homeopata orvos „Önismeret, önértékelés és annak zavarai” című előadását.

Tovább olvasom »

Lelki Akadémia 2023. január 10.

2023. január 10-én, délután 17 órakor a Szarvasi Család-és Gyermekjóléti Központ nagytermében teltház előtt tartotta meg Dr. Gőgh Edit neurológus-, pszichiáter, homeopata orvos „Pszichoszomatika” c. előadását.

Tovább olvasom »

2023-as év első ruha és adomány börzéje

Az adományosztást nagy érdeklődés fogadta, a nagylelkű felajánlásoknak köszönhetően gyermek és felnőtt ruházattal, gyermekjátékokkal, könyvekkel és háztartási eszközökkel, valamint élelmiszer adománnyal tudtuk segíteni a családokat.

Tovább olvasom »

Második adventi hét ajándékozó börzéje

A családok nagy örömmel éltek a lehetőséggel, rendezvényünk során meleg teával, süteménnyel kínáltuk meg a résztvevőket. A választott tárgyak mellett gyümölcsökből és pékáruból álló csomaggal tettük még szebbé a családok ünnepi készülődését.

Tovább olvasom »