SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

Szakmaközi értekezlet 2024. 05. 08.

2024. május 8-án harmadik alkalommal tartotta meg szakmaközi értekezletét a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat. Az értekezleten Dr. Szilágyi Zsuzsanna a Békéscsabai Áldozatsegítő Központ vezetője tartott előadást a „Az áldozatsegítés és a Békéscsabai Áldozatsegítő Központ feladatainak bemutatása” kapcsán. Az előadásból a jelen lévők átfogó, tanulságos, megdöbbentő, figyelem felhívó képet kaphattak az áldozatsegítés fontosságáról. Az előadást követően a megjelent szakemberek kötetlen beszélgetések során információt cserélhettek a gyermekvédelem aktualitásairól, A soron következő programok is ismertetésre kerültek. Többek között információt kaptak a nyári táborok kapcsán, a Tavaszi Élelmiszergyűjtésről és a Szarvasi Gyereknapról.

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

Gyereknap 2024.

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ a korábbi évekhez hasonlóan, idén is részt vett a Szarvas városa által szervezett Gyermeknapi rendezvényen

Gyereket a magasba

A „Három királyfi, három királylány” mozgalom felkérésére, idén negyedik alkalommal, 2024. május 4-én a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ idén is megrendezte az „Emeld a gyereket a magasba” programot.

Élelmiszer gyűjtés

Intézményünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából immáron második alkalommal megrendezett tavaszi élelmiszergyűjtő akciójához csatlakozhatott a szarvasi Tesco áruházban.

Napközi Erzsébet-tábor 2. hét

Erzsébet-táborunk második hetében ismét színes és tartalmas programokkal vártuk a táborozni vágyó gyermekeket. A tábornyitó napot csapatjátékokkal és önismereti foglalkozással indítottuk, ahol a gyerekek játékos keretek között ismerkedhettek meg egymással.

2023. július – adománybörze

A nagy meleg ellenére sok érdeklődőt fogadtunk, akik közül mindenki talált megfelelőt a ruha adományok, játékok, háztartási textilek, és használati eszközök közül.