SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

Második adventi hét ajándékozó börzéje

2022. december 5-én a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai a gyermekes családokat várták a második adventi hét ajándékozó börzéjére. Meghívottjaink regisztráció után családonként egy édességcsomagot vehettek át, majd mindenki bőségesen választhatott a felajánlott gyermekjátékokból, könyvekből. A gyermekeknek szánt meglepetés mellett felnőtt- és gyermekruhákat, cipőket, használati tárgyakat is válogathattak az arra igényt tartók.

A családok nagy örömmel éltek a lehetőséggel, rendezvényünk során meleg teával, süteménnyel kínáltuk meg a résztvevőket. A választott tárgyak mellett gyümölcsökből és pékáruból álló csomaggal tettük még szebbé a családok ünnepi készülődését.

Ezúton is köszönjük Szarvas város lakosságának a felajánlott adományokat, melyekkel hozzájárulhattunk a velünk kapcsolatban álló családok megsegítéséhez.

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

Napközi Erzsébet-tábor 2. hét

Erzsébet-táborunk második hetében ismét színes és tartalmas programokkal vártuk a táborozni vágyó gyermekeket. A tábornyitó napot csapatjátékokkal és önismereti foglalkozással indítottuk, ahol a gyerekek játékos keretek között ismerkedhettek meg egymással.

2023. július – adománybörze

A nagy meleg ellenére sok érdeklődőt fogadtunk, akik közül mindenki talált megfelelőt a ruha adományok, játékok, háztartási textilek, és használati eszközök közül.

Lelki Akadémia 2023. 07. 11.

2023.07.11- én intézményünk ismét kitárta kapuit a Gőgh Edit doktornő előadására érkező vendégek előtt. Az este a kimondott szó erejéről szólt.

Napközi Erzsébet-táborok 1.hét

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ idén is sikeresen pályázott az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány által meghirdetett Napközi Erzsébet-táborok programjára, melynek keretében az intézmény 8 hetes időtartamban vállalja 20 gyermek/hét nyári felügyeletét.

Gyerekház Szakmai napunk harmadik állomása: Katymár

 A Szakmai nap első pontjaként körbejártuk az ottani Gyerekház épületét, majd a könyvtárban következett az előadások sorozata. A Gyerekház igazán gazdagon felszerelt fejlesztő játékokkal, szép, tágas csoportszoba.

Kábítószer-ellenes Világnap 2023.

A Szarvasi Család és Gyermekjóléti Központ irányelve, hogy a kábítószer elleni küzdelemben az iskolai prevenció és a család szerepe kiemelkedő fontosságú.