SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

Második adventi hét ajándékozó börzéje

2022. december 5-én a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai a gyermekes családokat várták a második adventi hét ajándékozó börzéjére. Meghívottjaink regisztráció után családonként egy édességcsomagot vehettek át, majd mindenki bőségesen választhatott a felajánlott gyermekjátékokból, könyvekből. A gyermekeknek szánt meglepetés mellett felnőtt- és gyermekruhákat, cipőket, használati tárgyakat is válogathattak az arra igényt tartók.

A családok nagy örömmel éltek a lehetőséggel, rendezvényünk során meleg teával, süteménnyel kínáltuk meg a résztvevőket. A választott tárgyak mellett gyümölcsökből és pékáruból álló csomaggal tettük még szebbé a családok ünnepi készülődését.

Ezúton is köszönjük Szarvas város lakosságának a felajánlott adományokat, melyekkel hozzájárulhattunk a velünk kapcsolatban álló családok megsegítéséhez.

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

Gyereknap 2024.

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ a korábbi évekhez hasonlóan, idén is részt vett a Szarvas városa által szervezett Gyermeknapi rendezvényen

Gyereket a magasba

A „Három királyfi, három királylány” mozgalom felkérésére, idén negyedik alkalommal, 2024. május 4-én a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ idén is megrendezte az „Emeld a gyereket a magasba” programot.

Élelmiszer gyűjtés

Intézményünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából immáron második alkalommal megrendezett tavaszi élelmiszergyűjtő akciójához csatlakozhatott a szarvasi Tesco áruházban.

Napközi Erzsébet-tábor 2. hét

Erzsébet-táborunk második hetében ismét színes és tartalmas programokkal vártuk a táborozni vágyó gyermekeket. A tábornyitó napot csapatjátékokkal és önismereti foglalkozással indítottuk, ahol a gyerekek játékos keretek között ismerkedhettek meg egymással.