SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

Második adventi hét ajándékozó börzéje

2022. december 5-én a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai a gyermekes családokat várták a második adventi hét ajándékozó börzéjére. Meghívottjaink regisztráció után családonként egy édességcsomagot vehettek át, majd mindenki bőségesen választhatott a felajánlott gyermekjátékokból, könyvekből. A gyermekeknek szánt meglepetés mellett felnőtt- és gyermekruhákat, cipőket, használati tárgyakat is válogathattak az arra igényt tartók.

A családok nagy örömmel éltek a lehetőséggel, rendezvényünk során meleg teával, süteménnyel kínáltuk meg a résztvevőket. A választott tárgyak mellett gyümölcsökből és pékáruból álló csomaggal tettük még szebbé a családok ünnepi készülődését.

Ezúton is köszönjük Szarvas város lakosságának a felajánlott adományokat, melyekkel hozzájárulhattunk a velünk kapcsolatban álló családok megsegítéséhez.

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

BIZTOS KEZDET GYEREKHÁZ SZAKMAI NAP 2023. 05. 24. SZARVAS

A jó gyakorlatok bemutatásával bízunk abban, hogy egy adaptálható mintát tudtunk mutatni a Gyerekházak számára és érdeklődve várjuk a következő szakmai találkozót, ahol mi is bővíthetjük tudásunkat és elsajátíthatjuk más Gyerekház jó gyakorlatát.

Napközi Erzsébet táborok – 2023

Jelentkezési határidő: 2023. április 12. – A táborok nyolc héten keresztül, július 03-tól augusztus 25-ig kerülnek megrendezésre a Tulipános Közösségi Házban.

Éves Gyermekvédelmi Tanácskozás

Intézményünknél 2023. február 28-án megrendezésre került az éves gyermekvédelmi tanácskozás a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat szervezésében. A tanácskozást Dr. Melis János címzetes főjegyző úr nyitotta meg köszöntő beszédével, majd Tóth Tamásné a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője mutatta be az intézmény megújult működési – szervezeti felépítését.

Nőnapra kerékpárbiztonság

Nőnap alkalmából 2023. március 8-án 9:30-tól kezdődően a Szarvasi Rendőrkapitányság jóvoltából, Petruska László rendőr százados és Jankovszky Dávid polgárőr által Bikesafe kerékpár regisztrációra került sor a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központban.