SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

2023. 03. 29. – Kötelező szakmaközi értekezletek

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata 2023. március 29-én, valamint 2023. május 3-án tartotta meg kötelező szakmaközi értekezleteit.

Első alkalommal a Fő téri Általános Iskola mutatkozott be Rejtő Csaba intézményvezető által, második alkalommal pedig a Benka Gyula Evangélikus Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola színes bemutatkozását láthattuk Csernusné Samu Edit nevelési igazgató-helyettes tolmácsolásában. A rendkívül érdekes előadások során mélyebb betekintést nyerhettünk az oktatási intézmények napi életébe, tevékenységeikbe, majd az előadások végén interaktív műhelymunka keretein belül a résztvevők kérdéseket tehettek fel az előadók felé, továbbá kötetlen beszélgetések folyamán megbeszélhették a gyermekvédelemmel kapcsolatos aktualitásokat a szakemberek.

Terveink szerint, a jó gyakorlat folytatásaként harmadik alkalommal a Szlovák Általános Iskola, Óvoda és Kollégiumot ismerhetjük meg a soron következő szakmaközi értekezlet során.

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

BIZTOS KEZDET GYEREKHÁZ SZAKMAI NAP 2023. 05. 24. SZARVAS

A jó gyakorlatok bemutatásával bízunk abban, hogy egy adaptálható mintát tudtunk mutatni a Gyerekházak számára és érdeklődve várjuk a következő szakmai találkozót, ahol mi is bővíthetjük tudásunkat és elsajátíthatjuk más Gyerekház jó gyakorlatát.

Napközi Erzsébet táborok – 2023

Jelentkezési határidő: 2023. április 12. – A táborok nyolc héten keresztül, július 03-tól augusztus 25-ig kerülnek megrendezésre a Tulipános Közösségi Házban.

Éves Gyermekvédelmi Tanácskozás

Intézményünknél 2023. február 28-án megrendezésre került az éves gyermekvédelmi tanácskozás a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat szervezésében. A tanácskozást Dr. Melis János címzetes főjegyző úr nyitotta meg köszöntő beszédével, majd Tóth Tamásné a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője mutatta be az intézmény megújult működési – szervezeti felépítését.

Nőnapra kerékpárbiztonság

Nőnap alkalmából 2023. március 8-án 9:30-tól kezdődően a Szarvasi Rendőrkapitányság jóvoltából, Petruska László rendőr százados és Jankovszky Dávid polgárőr által Bikesafe kerékpár regisztrációra került sor a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központban.

Adománybörze 2023. 02. 07.

2023. február 7-én a fagyos téli idő ellenére szép számú érdeklődő jelent meg a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata által rendezett adománybörzén.