SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

Vendégül láttuk Szarvas Város Óvodájának középső- és nagycsoportját

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ a Magyar Élelmiszerbank Egyesület felajánlása kapcsán LEGO gyermekjáték adományokat kapott, melynek átadására 2022. december 8-án intézményünk nagytermében került sor. A Fő téri Általános Iskola alsó tagozatának 41 tanulója vett részt a karácsonyi hangulatban zajló ünnepélyes ajándékozáson. Az első és második osztály macis LEGO-val, a harmadik és negyedik osztály pedig LEGO tolltartóval és édességcsomaggal lett megajándékozva. Az esemény a gyermekek vidám karácsonyi műsorával zárult.

A különleges nap nem ért véget, hiszen a délután folyamán a Szarvas Város Óvodájának középső- és nagycsoportját láttuk vendégül, akik a LEGO játék és édesség mellett a szarvasi lakosok által felajánlott társasjátékokból, plüssökből és könyvekből is válogathattak.

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

Napközi Erzsébet-tábor 2. hét

Erzsébet-táborunk második hetében ismét színes és tartalmas programokkal vártuk a táborozni vágyó gyermekeket. A tábornyitó napot csapatjátékokkal és önismereti foglalkozással indítottuk, ahol a gyerekek játékos keretek között ismerkedhettek meg egymással.

2023. július – adománybörze

A nagy meleg ellenére sok érdeklődőt fogadtunk, akik közül mindenki talált megfelelőt a ruha adományok, játékok, háztartási textilek, és használati eszközök közül.

Lelki Akadémia 2023. 07. 11.

2023.07.11- én intézményünk ismét kitárta kapuit a Gőgh Edit doktornő előadására érkező vendégek előtt. Az este a kimondott szó erejéről szólt.

Napközi Erzsébet-táborok 1.hét

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ idén is sikeresen pályázott az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány által meghirdetett Napközi Erzsébet-táborok programjára, melynek keretében az intézmény 8 hetes időtartamban vállalja 20 gyermek/hét nyári felügyeletét.

Gyerekház Szakmai napunk harmadik állomása: Katymár

 A Szakmai nap első pontjaként körbejártuk az ottani Gyerekház épületét, majd a könyvtárban következett az előadások sorozata. A Gyerekház igazán gazdagon felszerelt fejlesztő játékokkal, szép, tágas csoportszoba.

Kábítószer-ellenes Világnap 2023.

A Szarvasi Család és Gyermekjóléti Központ irányelve, hogy a kábítószer elleni küzdelemben az iskolai prevenció és a család szerepe kiemelkedő fontosságú.