SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

Lelki Akadémia 2. előadás

2023. február 14-én, délután 17 órakor a Szarvasi Család-és Gyermekjóléti Központ nagytermében teltház előtt tartotta meg Dr. Gőgh Edit neurológus-, pszichiáter, homeopata orvos „Önismeret, önértékelés és annak zavarai” című előadását. Ez az esemény amiatt is volt különleges, mert egy napra esett a Valentin Nappal. Emiatt nagytermünk a rendezvényhez illetően pirosba öltözve várta a vendégeket. A 12 alkalmas előadássorozat második állomása a hallgatóság számára sok új és hasznos információt adott énképünk változásáról, a stigmákról, a negatív önértékelés kialakulásának hátteréről. A különleges környezet az esemény végén teret adott egy kellemes, nevetéssel teli interaktív közös, önismeret játékra. Útravalóként a főorvos asszony választott Márai Sándor idézete: „Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.” Az előadássorozat harmadik része 2023. március 14-én 17 órától „Férfi lélek és női lélek és a párkapcsolatok titkai!” címmel kerül megrendezésre intézményünk falai között.

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

Gyereknap 2024.

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ a korábbi évekhez hasonlóan, idén is részt vett a Szarvas városa által szervezett Gyermeknapi rendezvényen

Gyereket a magasba

A „Három királyfi, három királylány” mozgalom felkérésére, idén negyedik alkalommal, 2024. május 4-én a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ idén is megrendezte az „Emeld a gyereket a magasba” programot.

Élelmiszer gyűjtés

Intézményünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából immáron második alkalommal megrendezett tavaszi élelmiszergyűjtő akciójához csatlakozhatott a szarvasi Tesco áruházban.

Napközi Erzsébet-tábor 2. hét

Erzsébet-táborunk második hetében ismét színes és tartalmas programokkal vártuk a táborozni vágyó gyermekeket. A tábornyitó napot csapatjátékokkal és önismereti foglalkozással indítottuk, ahol a gyerekek játékos keretek között ismerkedhettek meg egymással.