SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

Napközi Erzsébet-táborok 1.hét

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ idén is sikeresen pályázott az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány által meghirdetett Napközi Erzsébet-táborok programjára, melynek keretében az intézmény 8 hetes időtartamban vállalja 20 gyermek/hét nyári felügyeletét.

Színes programok, kézműves foglalkozások, kirándulások gazdagítják a nyári szünidői heteket a gyermekek számára az egészséges életmód, a természetvédelem, kulturális értékeink megőrzése jegyében. A helyszínt az Emberöltő Alapítvány Tulipános Közösségi Háza szolgáltatja, ahol minden feltétel biztosított a tartalmas időtöltésre, a nyári melegben az udvaron felállított medencében hűsölhetnek a résztvevők. Az első hét, július 3-7 között valósult meg. Ezen a héten részt vehettek a Munkácsy Most kiállítás megtekintésén, Körösvölgyi Állatparkban, Honvédelmi Sportközpont sportfoglalkozásán illetve egy rajfilm megtekintésén a Szarvasi Moziban. A tábor helyszínén különféle sporttevékenységeket végeztek, kézműveskedtek és élvezték a pancsolást.

Minden héten nagy szeretettel és érdekes programokkal várjuk őket!

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

Gyereknap 2024.

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ a korábbi évekhez hasonlóan, idén is részt vett a Szarvas városa által szervezett Gyermeknapi rendezvényen

Gyereket a magasba

A „Három királyfi, három királylány” mozgalom felkérésére, idén negyedik alkalommal, 2024. május 4-én a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ idén is megrendezte az „Emeld a gyereket a magasba” programot.

Élelmiszer gyűjtés

Intézményünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából immáron második alkalommal megrendezett tavaszi élelmiszergyűjtő akciójához csatlakozhatott a szarvasi Tesco áruházban.

Napközi Erzsébet-tábor 2. hét

Erzsébet-táborunk második hetében ismét színes és tartalmas programokkal vártuk a táborozni vágyó gyermekeket. A tábornyitó napot csapatjátékokkal és önismereti foglalkozással indítottuk, ahol a gyerekek játékos keretek között ismerkedhettek meg egymással.