SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

Nőnapra kerékpárbiztonság

Nőnap alkalmából 2023. március 8-án 9:30-tól kezdődően a Szarvasi Rendőrkapitányság jóvoltából, Petruska László rendőr százados és Jankovszky Dávid polgárőr által Bikesafe kerékpár regisztrációra került sor a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központban. A regisztráció során (melyben segédkeztek férfi kollégáink is) felvették a kollégák és a kerékpárjuk adatait a törzskönyv kiállításához és fotók készültek, melyek a központi rendszerben kerülnek rögzítésre. A dolgozók többsége a biciklis közlekedést részesíti előnybe, valamint a munkájuk során szolgálati kerékpárokkal járnak ki családlátogatásokat, környezettanulmányokat végezni, így nagy örömmel fogadták a rendkívüli nőnapi ajándékot.

A Bikesafe regisztrációs programot a Rendőrség igényeinek megfelelően fejlesztették ki 2014-ben és országos hozzáférést biztosítanak minden rendőri egység számára. Az adatbázis banki biztonsági szintű védelemmel tárolja az adatokat, melyben a kerékpár ellopása esetén lopott státuszúvá tehető, a körözés elrendelése sokkal szakszerűbb és pontosabb lehet. Ha pedig a kerékpár megkerül a regisztrált adatok alapján, könnyen azonosítható és visszaszolgáltatható jogos tulajdonosának.
Ezúton is köszönjük Petruska László közreműködését, hogy az intézmény munkatársai számára biztosították mind a saját, mind a szolgálati kerékpárok vagyonvédelmét.

További információ a https://bikesafe.hu/ oldalon olvasható!

A nőnapot megkoronázta a férfi kollégáktól kapott virág és egy közös délutáni sütizés is.

 

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

Napközi Erzsébet-tábor 2. hét

Erzsébet-táborunk második hetében ismét színes és tartalmas programokkal vártuk a táborozni vágyó gyermekeket. A tábornyitó napot csapatjátékokkal és önismereti foglalkozással indítottuk, ahol a gyerekek játékos keretek között ismerkedhettek meg egymással.

2023. július – adománybörze

A nagy meleg ellenére sok érdeklődőt fogadtunk, akik közül mindenki talált megfelelőt a ruha adományok, játékok, háztartási textilek, és használati eszközök közül.

Lelki Akadémia 2023. 07. 11.

2023.07.11- én intézményünk ismét kitárta kapuit a Gőgh Edit doktornő előadására érkező vendégek előtt. Az este a kimondott szó erejéről szólt.

Napközi Erzsébet-táborok 1.hét

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ idén is sikeresen pályázott az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány által meghirdetett Napközi Erzsébet-táborok programjára, melynek keretében az intézmény 8 hetes időtartamban vállalja 20 gyermek/hét nyári felügyeletét.

Gyerekház Szakmai napunk harmadik állomása: Katymár

 A Szakmai nap első pontjaként körbejártuk az ottani Gyerekház épületét, majd a könyvtárban következett az előadások sorozata. A Gyerekház igazán gazdagon felszerelt fejlesztő játékokkal, szép, tágas csoportszoba.

Kábítószer-ellenes Világnap 2023.

A Szarvasi Család és Gyermekjóléti Központ irányelve, hogy a kábítószer elleni küzdelemben az iskolai prevenció és a család szerepe kiemelkedő fontosságú.