SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

Nőnapra kerékpárbiztonság

Nőnap alkalmából 2023. március 8-án 9:30-tól kezdődően a Szarvasi Rendőrkapitányság jóvoltából, Petruska László rendőr százados és Jankovszky Dávid polgárőr által Bikesafe kerékpár regisztrációra került sor a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központban. A regisztráció során (melyben segédkeztek férfi kollégáink is) felvették a kollégák és a kerékpárjuk adatait a törzskönyv kiállításához és fotók készültek, melyek a központi rendszerben kerülnek rögzítésre. A dolgozók többsége a biciklis közlekedést részesíti előnybe, valamint a munkájuk során szolgálati kerékpárokkal járnak ki családlátogatásokat, környezettanulmányokat végezni, így nagy örömmel fogadták a rendkívüli nőnapi ajándékot.

A Bikesafe regisztrációs programot a Rendőrség igényeinek megfelelően fejlesztették ki 2014-ben és országos hozzáférést biztosítanak minden rendőri egység számára. Az adatbázis banki biztonsági szintű védelemmel tárolja az adatokat, melyben a kerékpár ellopása esetén lopott státuszúvá tehető, a körözés elrendelése sokkal szakszerűbb és pontosabb lehet. Ha pedig a kerékpár megkerül a regisztrált adatok alapján, könnyen azonosítható és visszaszolgáltatható jogos tulajdonosának.
Ezúton is köszönjük Petruska László közreműködését, hogy az intézmény munkatársai számára biztosították mind a saját, mind a szolgálati kerékpárok vagyonvédelmét.

További információ a https://bikesafe.hu/ oldalon olvasható!

A nőnapot megkoronázta a férfi kollégáktól kapott virág és egy közös délutáni sütizés is.

 

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

BIZTOS KEZDET GYEREKHÁZ SZAKMAI NAP 2023. 05. 24. SZARVAS

A jó gyakorlatok bemutatásával bízunk abban, hogy egy adaptálható mintát tudtunk mutatni a Gyerekházak számára és érdeklődve várjuk a következő szakmai találkozót, ahol mi is bővíthetjük tudásunkat és elsajátíthatjuk más Gyerekház jó gyakorlatát.

Napközi Erzsébet táborok – 2023

Jelentkezési határidő: 2023. április 12. – A táborok nyolc héten keresztül, július 03-tól augusztus 25-ig kerülnek megrendezésre a Tulipános Közösségi Házban.

Éves Gyermekvédelmi Tanácskozás

Intézményünknél 2023. február 28-án megrendezésre került az éves gyermekvédelmi tanácskozás a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat szervezésében. A tanácskozást Dr. Melis János címzetes főjegyző úr nyitotta meg köszöntő beszédével, majd Tóth Tamásné a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője mutatta be az intézmény megújult működési – szervezeti felépítését.

Adománybörze 2023. 02. 07.

2023. február 7-én a fagyos téli idő ellenére szép számú érdeklődő jelent meg a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata által rendezett adománybörzén.