SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

Gyereknap 2024.

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ a korábbi évekhez hasonlóan, idén is részt vett a Szarvas városa által szervezett Gyermeknapi rendezvényen, amely egy új helyszínen (Várkert) került megrendezésre 2024. május 25-én. Az intézményünk a helyszínen felállított faházakban szendvicsekkel, hűsítő limonádéval, péksüteményekkel, gyümölccsel és egyéb édességgel vendégelte meg a hozzánk érkező családokat.

Első alkalommal vett részt a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ Biztos Kezdet Gyerekháza azon a megtisztelő eseményen, melyen Szarvas város Önkormányzatával együttesen ajándékozták meg egy emléklappal és egy város címerével díszített előkével azon gyermekeket, akik 2023. május 1-je után születtek. Bízunk abban, hogy ez a gyermekköszöntő hagyománnyá válik. Örömünkre szolgált, hogy az idei évben is ennyi gyermek arcára csalhattunk mosolyt.

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

Gyereket a magasba

A „Három királyfi, három királylány” mozgalom felkérésére, idén negyedik alkalommal, 2024. május 4-én a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ idén is megrendezte az „Emeld a gyereket a magasba” programot.

Élelmiszer gyűjtés

Intézményünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából immáron második alkalommal megrendezett tavaszi élelmiszergyűjtő akciójához csatlakozhatott a szarvasi Tesco áruházban.

Napközi Erzsébet-tábor 2. hét

Erzsébet-táborunk második hetében ismét színes és tartalmas programokkal vártuk a táborozni vágyó gyermekeket. A tábornyitó napot csapatjátékokkal és önismereti foglalkozással indítottuk, ahol a gyerekek játékos keretek között ismerkedhettek meg egymással.

2023. július – adománybörze

A nagy meleg ellenére sok érdeklődőt fogadtunk, akik közül mindenki talált megfelelőt a ruha adományok, játékok, háztartási textilek, és használati eszközök közül.