SZARVASI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

Cím: 5540 Szarvas, Kossuth u. 56-58.
Tel.: +36/66 312-566, +36/20 959-7464
E-mail: csaladgondozok@szarvasnet.hu,
Weboldal: www.csaladsegitoszarvas.hu

Iskolai szociális segítők szakmai napja

A Szarvasi Család-és Gyermekjóléti Központ munkatársai 2024. május 28-án részt vettek az óvodai és iskolai szociális segítők számára rendezett szakmai fórumon, amely a Békéscsabai Család-és Gyermekjóléti Központ szervezésében a Czuczor utcai központban került megrendezésre. 2018 óta kötelező feladat az óvodai és iskolai szociális segítés. A szarvasi járásban három óvodai és iskolai szociális segítő munkatársunk dolgozik és látja el a járás valamennyi óvodai és iskolai intézményét. A fórum hasznos információkkal szolgált, Békés vármegye valamennyi járásának bemutatkozása és a munkavégzést jellemző pozitív tapasztalatok, nehézségek közös megosztása hozzájárult az összetartozás élményének megtapasztalásához, valamint a szakmai fejlődés lehetőségeihez.

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasásra ajánljuk még

Gyereknap 2024.

A Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ a korábbi évekhez hasonlóan, idén is részt vett a Szarvas városa által szervezett Gyermeknapi rendezvényen

Gyereket a magasba

A „Három királyfi, három királylány” mozgalom felkérésére, idén negyedik alkalommal, 2024. május 4-én a Szarvasi Család- és Gyermekjóléti Központ idén is megrendezte az „Emeld a gyereket a magasba” programot.

Élelmiszer gyűjtés

Intézményünk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából immáron második alkalommal megrendezett tavaszi élelmiszergyűjtő akciójához csatlakozhatott a szarvasi Tesco áruházban.

Napközi Erzsébet-tábor 2. hét

Erzsébet-táborunk második hetében ismét színes és tartalmas programokkal vártuk a táborozni vágyó gyermekeket. A tábornyitó napot csapatjátékokkal és önismereti foglalkozással indítottuk, ahol a gyerekek játékos keretek között ismerkedhettek meg egymással.

2023. július – adománybörze

A nagy meleg ellenére sok érdeklődőt fogadtunk, akik közül mindenki talált megfelelőt a ruha adományok, játékok, háztartási textilek, és használati eszközök közül.